Wat we doen

We convert
into

Ons werkproces

We helpen toffe bedrijven graag hun dienstverlening naar de next level te tillen. Daarom zijn we bij botconverters betrokken bij het gehele proces en verzorgen we meer dan alleen de technische realisatie van de chatbot.

01

Een goed concept

Elke chatbot begint met een goed idee. Gewapend met onze ervaring en specialistische kennis zetten we graag samen met jou een indrukwekkend concept neer.

Een goed concept
02

Duidelijke ontwikkeling

Een goed concept verdient de beste techniek. We ontwikkelen je nieuwe chatbot dan ook met behulp van de laatste technieken, zodat deze snel, veilig en stabiel is. Onze eigen developers converten het concept in een werkende bot.

Duidelijke ontwikkeling
03

Eigen beheer

Als je nieuwe bot klaar is zorgen we dat deze goed gehost wordt. Schaalbaarheid en bereikbaarheid staat bij ons voorop. We hosten alle chatbots in eigen beheer, zodat we zeker weten dat het goed gaat en snel zaken aan kunnen passen.

Eigen beheer
04

Steeds up-to-date

We blijven onze natural language processing technieken continu verbeteren en implementeren we die ook op reeds gemaakte bots. Zo wordt jouw chatbot ook steeds slimmer.

Steeds up-to-date
Wie zijn we?

Chatbots maken is onze passie

Botconverters is een jonge startup gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en beheren van chatbots. Ons team van jonge en gedreven mensen werkt elke dag weer aan het bouwen van indrukwekkend klantcontact.

Onze oplossingen
Berichten

Onze chatbots hebben sinds het begin der tijden 6000 berichten ontvangen.

header__logo
Systeemstatus

Houston, we have no problem. Alle chatbots zijn online en operationeel.